100%

Çokollatë 100% e errët me origjinë të vetme Vietnam.

Pas një kohe të gjatë përzgjedhjeje të kokrrave të kakaos më të mirë me origjinë të vetme, u krijua kjo pllakëz delikate, pa absolutisht asnjë përbërës të shtuar. Kjo pllakëz jo e zakontë, do të kënaqë shijuesin më të njohur dhe eksperimentues të çokollatës.

Përbërësit:
Masë kakaoje (100%)
Pa sojë, gluten, arrorë dhe nënprodukte qumështi.

Vlerat ushqimore për 100 g
Energjia 625 kcal
Yndyrë totale 50.6 g (Saturuara 32.61g)
Proteina 12.8 g
Karbohidrate 29.5 g
Sheqerna 0.67 g
Kripë 0 g

Pesha: 60g

Out of stock

100%

Out of stock

Çokollatë 100% e errët me origjinë të vetme Vietnam.

Pas një kohe të gjatë përzgjedhjeje të kokrrave të kakaos më të mirë me origjinë të vetme, u krijua kjo pllakëz delikate, pa absolutisht asnjë përbërës të shtuar. Kjo pllakëz jo e zakontë, do të kënaqë shijuesin më të njohur dhe eksperimentues të çokollatës.

Përbërësit:
Masë kakaoje (100%)
Pa sojë, gluten, arrorë dhe nënprodukte qumështi.

Vlerat ushqimore për 100 g
Energjia 625 kcal
Yndyrë totale 50.6 g (Saturuara 32.61g)
Proteina 12.8 g
Karbohidrate 29.5 g
Sheqerna 0.67 g
Kripë 0 g

Pesha: 60g

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop