Arabica Coffee 64%

Kafeja Arabike më elegante në Vietnam lulëzon mbi malet e freskëta të Dalatit, kryeqendrës së Provincës së Lam Dongut. Kafeja dhe çokollata takohen midis xhunglës së Madaguit dhe Dalatit, në një bashkim të paharrueshëm.

Përbërësit:
Masë kakaoje (Nibs dhe gjalpë kakaoje 64%), sheqer kallami (33%), kafe (3%)
Pa sojë, gluten, arra dhe nënprodukte qumështi.

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 458 kcal
Yndyrë totale 29.6 g (Saturuara 16.8g)
Proteina 6.4 g
Karbohidrate 41.6g
Sheqerna 25.6 g
Sodium 0 g

Pesha: 80g

Këto çokollata janë menduar si dhurata të bukura për kompani apo shoqata që dëshirojnë që të japin një kontribut me vlerë. Për shkak të personalizimit, sasia minimale e porosisë është 10 copë. 

Na kontaktoni nëpërmjet formës më poshtë për të rezervuar sasinë tuaj të çokollatave.

ALL1,200

Kërko çokollatat

15 + 5 =

Arabica Coffee 64%

ALL1,200

Kafeja Arabike më elegante në Vietnam lulëzon mbi malet e freskëta të Dalatit, kryeqendrës së Provincës së Lam Dongut. Kafeja dhe çokollata takohen midis xhunglës së Madaguit dhe Dalatit, në një bashkim të paharrueshëm.

Përbërësit:
Masë kakaoje (Nibs dhe gjalpë kakaoje 64%), sheqer kallami (33%), kafe (3%)
Pa sojë, gluten, arra dhe nënprodukte qumështi.

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 458 kcal
Yndyrë totale 29.6 g (Saturuara 16.8g)
Proteina 6.4 g
Karbohidrate 41.6g
Sheqerna 25.6 g
Sodium 0 g

Pesha: 80g

Taste Rubi

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop