Champagne Delamotte Rosé

CHAMPAGNE DELAMOTTE ROSÉ

Grape varietalsPinot noir : 80%
Chardonnay : 20%

HISTORIA

Ka një hije ekzotike në prodhimin e shampanjës Delamotte Rosé. E bërë me teknikën tradicionale të ashtuquajtur “gjakderdhjes” që përdoret rrallë në shampanjë. Ngjyra dhe aroma nxirren nga lëkura e rrushit që lihet të macerohet para dhe/ose gjatë fermentimit. Kjo jep një verë elegante dhe të strukturuar falë Grand Cru Pinot Noir që rritet në faqet e kodrave me pamje juglindore të Montagne de Reims: Ambonnay, Bouzy dhe Tours-sur-Marne. Në bashkëpunim me Chardonnay nga Mesnil-sur-Oger, kjo Rosé ka një ngjyrë rozë vezulluese, me një shije jashtëzakonisht komplekse. Pas mbushjes në shishe, Delamotte Rosé maturohet për rreth dy vjet përpara se të shpërbëhet.

ALL9,000

Champagne Delamotte Rosé

ALL9,000

CHAMPAGNE DELAMOTTE ROSÉ

Grape varietalsPinot noir : 80%
Chardonnay : 20%

HISTORIA

Ka një hije ekzotike në prodhimin e shampanjës Delamotte Rosé. E bërë me teknikën tradicionale të ashtuquajtur “gjakderdhjes” që përdoret rrallë në shampanjë. Ngjyra dhe aroma nxirren nga lëkura e rrushit që lihet të macerohet para dhe/ose gjatë fermentimit. Kjo jep një verë elegante dhe të strukturuar falë Grand Cru Pinot Noir që rritet në faqet e kodrave me pamje juglindore të Montagne de Reims: Ambonnay, Bouzy dhe Tours-sur-Marne. Në bashkëpunim me Chardonnay nga Mesnil-sur-Oger, kjo Rosé ka një ngjyrë rozë vezulluese, me një shije jashtëzakonisht komplekse. Pas mbushjes në shishe, Delamotte Rosé maturohet për rreth dy vjet përpara se të shpërbëhet.

Taste Rubi

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop