Champagne Taittinger Brut

CHAMPAGNE TAITTINGER ROSÉ

Grape variety: Pinot noir 35%, Pinot Meunier 25%, Chardonnay 40%

HISTORIA

Përqindja e lartë e Chardonnay (40 %), lejon Brut Reserve të arrijë potencialin e saj të plotë aromatik pas maturimit për 3 deri në 4 vjet në bodrume. Është e pazakontë që një përzierje jo-vintage të ketë një sasi kaq të lartë të Chardonnay, dhe kjo është ajo që e bën këtë përzierje kaq të ekuilibruar, konsistente dhe të njohur botërisht. Është një shampanjë e shkëlqyer, e përshtatshme për çdo rast.

ALL6,000

Champagne Taittinger Brut

ALL6,000

CHAMPAGNE TAITTINGER ROSÉ

Grape variety: Pinot noir 35%, Pinot Meunier 25%, Chardonnay 40%

HISTORIA

Përqindja e lartë e Chardonnay (40 %), lejon Brut Reserve të arrijë potencialin e saj të plotë aromatik pas maturimit për 3 deri në 4 vjet në bodrume. Është e pazakontë që një përzierje jo-vintage të ketë një sasi kaq të lartë të Chardonnay, dhe kjo është ajo që e bën këtë përzierje kaq të ekuilibruar, konsistente dhe të njohur botërisht. Është një shampanjë e shkëlqyer, e përshtatshme për çdo rast.

Taste Rubi

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop