Champagne Taittinger Rosé

CHAMPAGNE TAITTINGER ROSÉ

Grape variety: Pinot noir : 10%
Chardonnay : 30%

HISTORIA

Rreth 15% e përzierjes është verë e kuqe nga Pinot Noir-ët më të mirë të Montagne de Reims, duke i dhënë kësaj cuvee ngjyrën e saj unike dhe shijen e saj të ëmbël intensive. Përqindja e lartë e Chardonnay (30%) e plotëson përzierjen dhe krijon elegancën dhe sofistikimin e pritur nga një shampanjë Taittinger. Aroma është e fortë dhe ekspresive, e karakterizuar nga aroma e luleshtrydheve të egra, qershive dhe rrush pa fara. Flluskat e saj delikate sjellin në mendje katër fjalë: gjallëri, fruta, freski dhe aciditet – karakteristika që mund t’i ofrojë vetëm një përzierje e shkëlqyer rozë.

ALL7,000

Champagne Taittinger Rosé

ALL7,000

CHAMPAGNE TAITTINGER ROSÉ

Grape variety: Pinot noir : 10%
Chardonnay : 30%

HISTORIA

Rreth 15% e përzierjes është verë e kuqe nga Pinot Noir-ët më të mirë të Montagne de Reims, duke i dhënë kësaj cuvee ngjyrën e saj unike dhe shijen e saj të ëmbël intensive. Përqindja e lartë e Chardonnay (30%) e plotëson përzierjen dhe krijon elegancën dhe sofistikimin e pritur nga një shampanjë Taittinger. Aroma është e fortë dhe ekspresive, e karakterizuar nga aroma e luleshtrydheve të egra, qershive dhe rrush pa fara. Flluskat e saj delikate sjellin në mendje katër fjalë: gjallëri, fruta, freski dhe aciditet – karakteristika që mund t’i ofrojë vetëm një përzierje e shkëlqyer rozë.

Taste Rubi

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop