Dak Lak 70%

Çokollatë e zezë me aromë komplekse me një notë fundore elegante nga kakaoja e provincës malore të Dak Lak, Vietnam.

Përbërësit:
Masë kakaoje (70%), sheqer kallami (30%)
Pa sojë, gluten, arra dhe pa nënprodukte qumështi.

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 484 kcal
Yndyrë totale 34.5 g (Saturuara 23.4 g)
Proteina 7 g
Karbohidrate 36.4 g
Sheqerna 22.7 g
Sodium 3 g

Pesha: 80g

9 in stock

Dak Lak 70%

9 in stock

Çokollatë e zezë me aromë komplekse me një notë fundore elegante nga kakaoja e provincës malore të Dak Lak, Vietnam.

Përbërësit:
Masë kakaoje (70%), sheqer kallami (30%)
Pa sojë, gluten, arra dhe pa nënprodukte qumështi.

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 484 kcal
Yndyrë totale 34.5 g (Saturuara 23.4 g)
Proteina 7 g
Karbohidrate 36.4 g
Sheqerna 22.7 g
Sodium 3 g

Pesha: 80g

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop