Franciacorta Ca’ del Bosco

FRANCIACORTA CA’ DEL BOSCO

Grape varietals: Chardonnay 81,5%, Pinot Bianco 1,5%, Pinot Nero 17%.

METODA CA’ DE BOSCO

Sapo vilet rrushi, ai klasifikohet dhe ftohet duke përdorur kuti të veçanta. Çdo vile zgjidhet nga sy me përvojë përpara se të vendoset në “Berry Spa”, një sistem ekskluziv për larjen e rrushit me flluska ajri që përfshin tre enë për njomjen. Sa më i pastër të jetë rrushi, aq më e pastër është vera. Thërrmimi në mungesë të oksigjenit pasohet nga fermentimi në fuçi të vogla lisi. Transferimi i gravitetit i mushteve dhe verërave kryhet me ndihmën e dy “cisternave fluturuese”. Çdo detaj është vendimtar. Mjedise të kontrolluara, teknologji dhe mjete moderne, dizajn inovativ. Mbylljet e shisheve monitorohen me përpikëri. Linjat e mbushjes dhe zbërthimit të projektuar posaçërisht të Ca’ del Bosco-s shmang plotësisht oksidimin.

Shishet e shënuara individualisht sigurojnë gjurmueshmëri të plotë. Bodrumet nëntokësore prej guri janë të gjera dhe kujdesi në bodrum i jashtëzakonshëm. Kështu krijohen verërat Ca’ del Bosco. Më elegante. Më të shëndetshme dhe më natyrale.

ALL5,500

Franciacorta Ca’ del Bosco

ALL5,500

FRANCIACORTA CA’ DEL BOSCO

Grape varietals: Chardonnay 81,5%, Pinot Bianco 1,5%, Pinot Nero 17%.

METODA CA’ DE BOSCO

Sapo vilet rrushi, ai klasifikohet dhe ftohet duke përdorur kuti të veçanta. Çdo vile zgjidhet nga sy me përvojë përpara se të vendoset në “Berry Spa”, një sistem ekskluziv për larjen e rrushit me flluska ajri që përfshin tre enë për njomjen. Sa më i pastër të jetë rrushi, aq më e pastër është vera. Thërrmimi në mungesë të oksigjenit pasohet nga fermentimi në fuçi të vogla lisi. Transferimi i gravitetit i mushteve dhe verërave kryhet me ndihmën e dy “cisternave fluturuese”. Çdo detaj është vendimtar. Mjedise të kontrolluara, teknologji dhe mjete moderne, dizajn inovativ. Mbylljet e shisheve monitorohen me përpikëri. Linjat e mbushjes dhe zbërthimit të projektuar posaçërisht të Ca’ del Bosco-s shmang plotësisht oksidimin.

Shishet e shënuara individualisht sigurojnë gjurmueshmëri të plotë. Bodrumet nëntokësore prej guri janë të gjera dhe kujdesi në bodrum i jashtëzakonshëm. Kështu krijohen verërat Ca’ del Bosco. Më elegante. Më të shëndetshme dhe më natyrale.

Taste Rubi

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop