Ginger Lime 69%

Çokollatë, xhenxhefil dhe lime, disa nga gjërat tona të preferuara. I gjetëm të treja në provincën e Ba Ria dhe krijuam harmoninë e përsosur midis të hidhurës së kakaos, xhenxhefilit dhe aciditetit të ëmbël të lime.

Përbërësit:
Masë kakaoje (65.5%), sheqer kallami (29.5%), gjalp kakaoje (3.5%), Lime i thatë (1%), xhenxhefil i thatë (0.5%).
Pa sojë, gluten, arra dhe nënprodukte qumështi.

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 458 kcal
Yndyrë totale 29.6 g (Saturuara 16.8g)
Proteina 6.4 g
Karbohidrate 41.6g
Sheqerna 25.6 g
Sodium 0 g

Pesha: 80g

Out of stock

Ginger Lime 69%

Out of stock

Çokollatë, xhenxhefil dhe lime, disa nga gjërat tona të preferuara. I gjetëm të treja në provincën e Ba Ria dhe krijuam harmoninë e përsosur midis të hidhurës së kakaos, xhenxhefilit dhe aciditetit të ëmbël të lime.

Përbërësit:
Masë kakaoje (65.5%), sheqer kallami (29.5%), gjalp kakaoje (3.5%), Lime i thatë (1%), xhenxhefil i thatë (0.5%).
Pa sojë, gluten, arra dhe nënprodukte qumështi.

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 458 kcal
Yndyrë totale 29.6 g (Saturuara 16.8g)
Proteina 6.4 g
Karbohidrate 41.6g
Sheqerna 25.6 g
Sodium 0 g

Pesha: 80g

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop