Kartolinë 2Cm Humans

Rubi x 2 Cm Humans 
Vendosëm të bashkëpunojmë me 2cm Humans për një set kartolinash origjinale të frymëzuara krejtësisht nga Rubi, të cilat mund t’i bashkëngjisni me dedikimin tuaj.

2cm Humans janë një grup të rinjsh shumë krijues nga Kosova, të cilët kanë një stil shumë të identifikueshëm. Ky është bashkëpunimi i parë mes Rubi dhe të rinjve krijues me qëllim promovimin dhe nxitjen e artistëve të rinj.

Një pjesë e çmimit të shitjes shkon drejtëpërsëdrejti në përfitim të 2cm Humans.

Dizenjot janë krijuar posaçërisht për Rubin dhe janë origjinale.

ALL300

Kartolinë 2Cm Humans

ALL300

Rubi x 2 Cm Humans 
Vendosëm të bashkëpunojmë me 2cm Humans për një set kartolinash origjinale të frymëzuara krejtësisht nga Rubi, të cilat mund t’i bashkëngjisni me dedikimin tuaj.

2cm Humans janë një grup të rinjsh shumë krijues nga Kosova, të cilët kanë një stil shumë të identifikueshëm. Ky është bashkëpunimi i parë mes Rubi dhe të rinjve krijues me qëllim promovimin dhe nxitjen e artistëve të rinj.

Një pjesë e çmimit të shitjes shkon drejtëpërsëdrejti në përfitim të 2cm Humans.

Dizenjot janë krijuar posaçërisht për Rubin dhe janë origjinale.

Taste Rubi

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop