Coconut Milk 55%

Një grumbullim i gjelbër i palmave të kokosit vezullon mbi provincën Ben Tre të Deltës së lumit Mekong ku kakaoja elegante ‘trinitario’ lulëzon nën hijen e gjetheve hijerëndë.
Të dyja së bashku, krijojnë një çokollatë të mrekullueshme të ëmbël e delikate me qumësht, por vegane.

Përbërësit:
Masë kakaoje (55%), kallam sheqeri (27%), qumësht kokosi pluhur (18%)
Pa sojë, gluten, arrorë dhe nënprodukte qumështi

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 581 kcal
Yndyrë totale 38.7 g (Saturuara 25.6 g)
Proteina 6.72 g
Karbohidrate 51.5 g
Sheqerna 22.6 g

Pesha: 80g

Out of stock

Coconut Milk 55%

Out of stock

Një grumbullim i gjelbër i palmave të kokosit vezullon mbi provincën Ben Tre të Deltës së lumit Mekong ku kakaoja elegante ‘trinitario’ lulëzon nën hijen e gjetheve hijerëndë.
Të dyja së bashku, krijojnë një çokollatë të mrekullueshme të ëmbël e delikate me qumësht, por vegane.

Përbërësit:
Masë kakaoje (55%), kallam sheqeri (27%), qumësht kokosi pluhur (18%)
Pa sojë, gluten, arrorë dhe nënprodukte qumështi

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 581 kcal
Yndyrë totale 38.7 g (Saturuara 25.6 g)
Proteina 6.72 g
Karbohidrate 51.5 g
Sheqerna 22.6 g

Pesha: 80g

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop