Lam Dong 74%

Një çokollatë e rrallë dhe delikate e cila prodhohet nga kokrrat e vogla të kakaos të kultivuara në pyjet kodrinore në buzë të Malësisë Qendrore Vietnameze midis Madagui dhe Bao Loc.

Përbërësit:
Masë kakaoje (74%), kallam sheqeri (26%),
Pa sojë, gluten, arrorë dhe nënprodukte qumështi

AWARDS:
NorthWest Chocolate Festival of Seattle 2014 – Best in Show

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 476 kcal
Yndyrë totale 33 g (Saturuara 21 g)
Proteina 6.9 g
Karbohidrate 38 g
Sheqerna 21.9 g
Sodium 2.4 g

Pesha: 80g

Out of stock

Lam Dong 74%

Out of stock

Një çokollatë e rrallë dhe delikate e cila prodhohet nga kokrrat e vogla të kakaos të kultivuara në pyjet kodrinore në buzë të Malësisë Qendrore Vietnameze midis Madagui dhe Bao Loc.

Përbërësit:
Masë kakaoje (74%), kallam sheqeri (26%),
Pa sojë, gluten, arrorë dhe nënprodukte qumështi

AWARDS:
NorthWest Chocolate Festival of Seattle 2014 – Best in Show

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 476 kcal
Yndyrë totale 33 g (Saturuara 21 g)
Proteina 6.9 g
Karbohidrate 38 g
Sheqerna 21.9 g
Sodium 2.4 g

Pesha: 80g

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop