Mr. Perfect

Përbërja

Dy shtresa keku me kakao Marou që lundrojnë në kremin e lehtë dhe të freskët me çokollatën tonë superiore Marou, origjinë e vetme Vietnam. Mes kremit dhe kekut qëndrojnë të “fshehura” dardhë të shuara me Rum dhe lajthi të karamelizuara.

Dekoruar me dardhë, lajthi të karamelizuar dhe ananas të dehidratuar

  • Diametri 20 cm. Shërben 12-14 pjesë
  • Alergenë: Gluten, vezë, nënprodukte qumështi, arrorë
  • Për të realizuar këtë tortë na lejoni 24 orë për përgatitjen e saj
  • Konservimi: Torta duhet të qëndrojë në frigorifer midis 2-10 gradë C.

Himn ndaj çokollatës

Kur krijuam tortën e parë me çokollatë – “L’Origine” – kuptuam që me një çokollatë si Marou, mund të bënim gjithçka.

Ndaj tek torta jonë e re, Mr. Perfect, kemi lënë çokollatën të shpalosë notat e origjinës, me një shije delikate dhe aspak të tepruar. Mr. Perfect është i përkryer për ditë të nxehta. 

Meet the perfects

Për të krijuar tortat tona të reja u kthyem pas në kohë. U munduam të kujtonim tortat Parfe. Përse quheshin ashtu, dhe çfarë të veçante kishin. 
 
Parfait që lexohet Parfe dhe që do të thotë e përkryer, është një ëmbëlsirë me shtresa keku, kremi të lehtë dhe frutash apo arrorrësh. Ndaj edhe ne luajtëm me konceptin e tortës parfe, dhe në një lojë fjalësh i titulluam çifti perfekt.
 
Influenca e padiskutueshme e kinematografisë, na shtyu edhe me tutje dhe në fund ju prezantuam me “Meet the Perfects”.  

AJKË E VËRTETË

PA NGJYRUES ARTIFICIALË

PA SHTESA INDUSTRIALE

PLOTËSISHT E NGRËNSHME

Tortat e tjera

Përgatitet me Porosi – Paketim Dhuratë

Sunrise

12 - 14 Porcione| ALL 4.500

Përgatitet me Porosi - Paketim Dhuratë

Pop Art

10 - 12 Porcione | ALL 3.800

Përgatitet me Porosi - Paketim Dhuratë

Kyoto

12 - 14 Porcione | ALL 5.800

Përgatitet me Porosi - Paketim Dhuratë

L'origine

12 - 14 Porcione | ALL 6.700

Përgatitet me Porosi - Paketim Dhuratë

Tribute

12 - 14 Porcione | ALL 4.800

Taste Rubi

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop