Pepper Salt 69%

Përkrah shtigjeve gjelbëruese dhe tokës së ngrohtë të Basalt, në provincën e Dak Lak, morëm kakaon elegante dhe piperin e bardhë të freskët. Një kombinim suprizues të cilit i është shtuar një gramë kripë për balancën e duhur.

Përbërësit:
Masë kakaoje (Nibs dhe gjalpë kakaoje 66%), sheqer kallami (33.1%), Piper i bardhë (0.8%), kripë deti (0.1%).
Pa sojë, gluten, arra dhe nënprodukte qumështi.

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 458 kcal
Yndyrë totale 29.6 g (Saturuara 16.8g)
Proteina 6.4 g
Karbohidrate 41.6g
Sheqerna 25.6 g
Sodium 0 g

Pesha: 80g

Këto çokollata janë menduar si dhurata të bukura për kompani apo shoqata që dëshirojnë që të japin një kontribut me vlerë. Për shkak të personalizimit, sasia minimale e porosisë është 10 copë. 

Na kontaktoni nëpërmjet formës më poshtë për të rezervuar sasinë tuaj të çokollatave.

ALL1,200

Kërko çokollatat

13 + 7 =

Pepper Salt 69%

ALL1,200

Përkrah shtigjeve gjelbëruese dhe tokës së ngrohtë të Basalt, në provincën e Dak Lak, morëm kakaon elegante dhe piperin e bardhë të freskët. Një kombinim suprizues të cilit i është shtuar një gramë kripë për balancën e duhur.

Përbërësit:
Masë kakaoje (Nibs dhe gjalpë kakaoje 66%), sheqer kallami (33.1%), Piper i bardhë (0.8%), kripë deti (0.1%).
Pa sojë, gluten, arra dhe nënprodukte qumështi.

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 458 kcal
Yndyrë totale 29.6 g (Saturuara 16.8g)
Proteina 6.4 g
Karbohidrate 41.6g
Sheqerna 25.6 g
Sodium 0 g

Pesha: 80g

Taste Rubi

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop