Raspberry Fields Forever

Përbërja

Bazë delikate kërce me miell bajameje dhe gjalpë. Plotësuar nga brumë bajameje, reçel mjedre dhe krem me çokollatë të bardhë

Alergenë: Gluten, vezë, arrorë, nënprodukte qumështi
Për të realizuar këtë tartë na lejoni 24 orë për përgatitjen e saj
Tarta duhet të mbahet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 1-2 ditësh.

Raspberry Fields Forever

“Living is easy with eyes closed” këndonin Beatles në Strawberry Fields Forever.

Ne do thoshim “Living is easy eating with eyes closed” në versionin tonë të këngës, dhe do donim që ju ta shijonit pikërisht kështu këtë tartë me shije elegante.

Baza e bajames dhe reçeli i mjedrave plot freski, takojnë kremin e lehtë e delikat të çokollatës së bardhë.

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop