Sunrise

Përbërja

Tre shtresa të buta keku me karotë, arra dhe erëza. Mbushur me krem tē lehtë djathi. Zbukuruar me çips panxhari dhe ananasi.

 

  • Diametri 20 cm. Shërben 12-14 pjesë
  • Alergenë: Gluten, vezë, arrorë, nënprodukte qumështi
  • Për të realizuar këtë tortë na lejoni 24 orë për përgatitjen e saj

Sunrise

Keku me karotë është një recetë e njohur, e dashur, e keqinterpretuar dhe ndonjëherë e nënvlerësuar. Ne donim të bënm versionin më të mirë të mundshëm të tij dhe pas shumë provash besojmë që edhe ju do ta dashuroni, ashtu si ne. 

© Diaspora Co

Në kërkim të erëzave perfekte.

Ideja që një kek mund të përmbajë një përzierje shumë komplekse erëzash na shtyn të mendojmë dhe të kërkojmë gjithmonë e më tepër për versionet më të mira të tyre. Që nga xhinxheri pudër i përgatitur në laboratorin tonë Rubi Lab, e deri tek pluhuri i glikanzos apo i karafilit. 

GJALPË I VËRTETË

PA NGJYRUES ARTIFICIALË

PA PËRFORCUES INDUSTRIALË

PLOTËSISHT I NGRËNSHËM

Tortat e tjera

Përgatitet me Porosi - Paketim Dhuratë

Pop Art

10 - 12 Porcione | ALL 3.800

Përgatitet me Porosi - Paketim Dhuratë

Flamingo

12 - 14 Porcione | ALL 5.300

Përgatitet me Porosi - Paketim Dhuratë

Kyoto

12 - 14 Porcione | ALL 5.800

Përgatitet me Porosi - Paketim Dhuratë

L'origine

12 - 14 Porcione | ALL 6.700

Përgatitet me Porosi - Paketim Dhuratë

Tribute

12 - 14 Porcione | ALL 4.800

Taste Rubi

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop