The Cheesecake Club

Me Cheesecake-un tonë të pjekur të New York-ut, nuk krahasohet asgjë!

E keni dashur Pop Artin kaq shumë, sa vendosëm të krijojmë një ‘klub’ më vete për Cheesecake-dashësit e vërtetë. Katër shije të reja. Përgjithmonë, i pjekur.

Pop Art 2.0

Pop Art 2.0 ruan gjithë shijen e të parit por në fund e kemi kombinuar me reçelin e luleshtrydhes së bërë vetë me copëza të medha frutash. Chunky!

 • Diametri 20 cm. Shërben 8-10 pjesë
 • Alergenë: Gluten, vezë, nënprodukte qumështi
 • Për të realizuar këtë tortë na lejoni 24 orë për përgatitjen e saj
Clear

Cappuccino

Aroma e lehtë e kafes i shkon më së miri për shtat recetës tonë klasike në këtë version larosh Cheesecake-u të pjekur. Ky version është për ata që e pëlqejnë shijen e kafes dhe për ata që dëshirojnë të surprizohen 🙂

 • Diametri 20 cm. Shërben 8-10 pjesë
 • Alergenë: Gluten, vezë, nënprodukte qumështi
 • Për të realizuar këtë tortë na lejoni 24 orë për përgatitjen e saj

Marou Chocolate

Në këtë variant larosh, kemi kombinuar çokollatën tonë Marou me origjinë Vietnam me brumin Pop Art për një efekt të balancuar dhe jo ekstremisht çokollatoz. Nëse ju pëlqen çokollata, ky është cheesecake-u juaj. 

 • Diametri 20 cm. Shërben 8-10 pjesë
 • Alergenë: Gluten, vezë, nënprodukte qumështi
 • Për të realizuar këtë tortë na lejoni 24 orë për përgatitjen e saj

Pistachio & Raspberry

Kush tjetër çmendet për fëstëkë? Po për mjedrat dhe aromën e tyre ndjellëse?

E pra, ndaj krijuam një Cheesecake plotësisht për ju. 

Cheesecake larosh me pralinë fëstëku e bërë vetë, mbuluar me reçel mjedre të bërë vetë.

 • Diametri 20 cm. Shërben 8-10 pjesë
 • Alergenë: Gluten, vezë, nënprodukte qumështi
 • Për të realizuar këtë tortë na lejoni 24 orë për përgatitjen e saj

KREM DJATHI

PA NGJYRUES ARTIFICIALË

PA SHTESA INDUSTRIALE

PLOTËSISHT E NGRËNSHME

1
  1
  Your cart
  Love <3 - M 
  1 X ALL7,500 = ALL7,500