Tien Giang 70%

Çokollatë e plotë me nota erëzash, frutash dhe mjalti, me kakao të rritur në rajonin e deltës së lumit Mekong në Vietnam. Përpunimi bëhet manualisht në Saigon me përbërësit më cilësorë vendas.

Përbërësit:
Masë kakaoje (70%), kallam sheqeri (30%)
Pa sojë, gluten, arrorë dhe nënprodukte qumështi

AWARDS
Premier Prix de la tablette noire – Club des Croqueurs de Chocolat Paris 2015 
International Chocolate Awards 2015 – Silver Medal
Academy of Chocolate Awards 2013 – Silver Medal

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 468 kcal
Yndyrë totale 31.6 g (Saturuara 22.2 g)
Proteina 6.5 g
Karbohidrate 39.4 g
Sheqerna 24.6 g
Sodium 2.4 g

Pesha: 80g

Out of stock

Tien Giang 70%

Out of stock

Çokollatë e plotë me nota erëzash, frutash dhe mjalti, me kakao të rritur në rajonin e deltës së lumit Mekong në Vietnam. Përpunimi bëhet manualisht në Saigon me përbërësit më cilësorë vendas.

Përbërësit:
Masë kakaoje (70%), kallam sheqeri (30%)
Pa sojë, gluten, arrorë dhe nënprodukte qumështi

AWARDS
Premier Prix de la tablette noire – Club des Croqueurs de Chocolat Paris 2015 
International Chocolate Awards 2015 – Silver Medal
Academy of Chocolate Awards 2013 – Silver Medal

Vlerat ushqimore për 80 g
Energjia 468 kcal
Yndyrë totale 31.6 g (Saturuara 22.2 g)
Proteina 6.5 g
Karbohidrate 39.4 g
Sheqerna 24.6 g
Sodium 2.4 g

Pesha: 80g

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop