YURI Matcha MAXI

YURI është Matcha e pastër e prodhuar në mënyrë artizanale.

Matcha e gradës së lartë jashtëzakonisht i pasur me antioksidantë.
Çdo gllënkë e tij shoqërohet me përfitime shëndetësore për trupin, mendjen dhe lëkurën. Në terma afatgjatë Matcha është një nxitës i energjisë, lufton plakjen, përmirëson lëkurën dhe ndihmon në djegien e kalorive.

YURI është ideale për pijet me qumësht Matcha Latte apo për gatime të ndryshme.
Paketimi 80gr në paketë të rimbyllshme, siguron freskinë dhe ruajten nga lagështia e produktit.

Pesha: 500gr (5g për një pije)
Origjina: Japoni
Përzgjedhur nga Niko Neko Matcha©

ALL15,000

YURI Matcha MAXI

ALL15,000

YURI është Matcha e pastër e prodhuar në mënyrë artizanale.

Matcha e gradës së lartë jashtëzakonisht i pasur me antioksidantë.
Çdo gllënkë e tij shoqërohet me përfitime shëndetësore për trupin, mendjen dhe lëkurën. Në terma afatgjatë Matcha është një nxitës i energjisë, lufton plakjen, përmirëson lëkurën dhe ndihmon në djegien e kalorive.

YURI është ideale për pijet me qumësht Matcha Latte apo për gatime të ndryshme.
Paketimi 80gr në paketë të rimbyllshme, siguron freskinë dhe ruajten nga lagështia e produktit.

Pesha: 500gr (5g për një pije)
Origjina: Japoni
Përzgjedhur nga Niko Neko Matcha©

Taste Rubi

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop