Promo

Chocolate Day Promo Disclaimers

 1. Përdorni kodin MAROU50 për të marrë 50% OFF me blerjen e dy çokollatave MAROU
 2. Përdorni kodin COKO10 për të marrë 10% OFF tek tortat L’Origine dhe Mr. Perfect
 3. Kodet janë të vlefshme më 7 dhe 8 Korrik
 4. Kodi i vlefshëm për një klient vetëm për porositë në website
 5. Numri i çokollatave është i kufizuar deri në mbarim të stokut të vendosur në dispozicion
 6. Ju mund të bëni porositë e tortave gjatë ditëve të promocionit për datat në vijim.
0
  0
  Your cart
  Your cart is emptyReturn to Shop