Eventet me Rubin

Kërkesat tuaja na kanë drejtuar gjithmonë gjatë krijimit të produkteve të reja.
Ndaj si pjesë e linjës së eventeve do të mund të porosisni të gjitha tortat në versionet e tyre mini tortë dhe mini kupka.

The Dessert Bar

The Dessert Bar është një koleksion ëmbëlsirash në përmasa dhe shije të ndryshme i krijuar posaçërisht për dasmat apo evente të tjera frymëzuar nga kërkesat tuaja.

Tani tortat e gjerdanit tonë klasik mund të porositen në disa variante*.
Ju mund të porosisni disa prej tyre ose të gjithë banketin.

Na kontaktoni për caktuar takimin tuaj dhe për të krijuar një ofertë të personalizuar.

*Sasi minimale e kërkuar

"Pa pastë sheqeri, pa ngjyrues, pa kremëra të gatshëm, pa premikse dhe pa aromatizues artificialë"

1 e 5