Triumf i çokollatës

Ëmbëlsirat me çokollatën Marou

TARTOLOGJI

Rrëfenja të së përditshmes

MASA TË REJA, SHIJE TË NJOHURA

Gjeste të vogla por të mëdha, objekte të vogla por të çmuara, ide të vogla por revolucionare.

Të flasim hapur.

Me përhapjen masive të teknologjisë dhe internetit, ushqimi është bërë një diskutim i hapur për këdo dhe shija e mirë nuk është më privilegj i disave por kënaqësi e të gjithëve.

Rubi lind natyrshëm nga ky revolucion dhe si një formë lirie shprehje dhe eksplorimi.

Ne besojmë se ushqimi mund të ndezë lidhje dhe të krijojë ide dhe të nxisë biseda që adresojnë çështje edhe më të mëdha.

MËSO MË SHUMË

Frymëzuar nga gratë.
Drejtuar nga gra.

Sa gra të forta njihni? Me siguri shumë. Ato janë burim frymëzimi në gjithçka bëjnë.

Gratë arrijnë të jenë të kujdesshme, të ndjeshme, intuitive, të dashura dhe guxuese njëherësh.

Tamam si Rubi.

2021

Duam që 2021 të jetë viti ynë.

Ideja dhe koncepti i Rubit u zhvillua në 2020, ndaj ashtu si të gjithë ne u mësuam me shumë gjëra të reja, edhe ky start-up u krijua për të qenë online.

Ju mund të porositni tortat tuaja online dhe më pas ti merrni ato në pikëtakimin tonë fizik, tek Rubi.

Jemi të lezetshëm edhe në Instagram

Na ndiqni në Instagram për azhornime të shpejta dhe krijimet e ditës.

Taste Rubi

0
    0
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to Shop