THE SHOP

Krijime të vogla të përditshme dhe një përzgjedhje produktesh 'gourmet' nga e gjithë bota. Ideale për nepse të vogla apo dhurata të mirëmenduara.

KUPKA

Vendosëm të sillnim variantin tonë të "Cupcakes" sipas shijeve të koleksionit tonë klasik të tortave, dhe natyrshëm i pagëzuam me emrin simpatik KUPKA.

Kupkat tona janë kafshata nga tortat tona më të pëlqyera të gatshme dhe të porositshme çdo ditë.