Skip to product information
1 of 2

Rubi

Pop Art - Kapuçino

Pop Art - Kapuçino

Regular price 4,500.00 ALL
Regular price Sale price 4,500.00 ALL
Sale Sold out
Gjithë taksat e përfshira Shipping calculated at checkout.

Aroma e lehtë e kafes i shkon më së miri për shtat recetës tonë klasike në këtë version larosh Cheesecake-u të pjekur. Ky version është për ata që e pëlqejnë shijen e kafes dhe për ata që dëshirojnë të surprizohen 🙂

  • Diametri 20 cm. Shërben 8-10 pjesë
  • Alergenë: Gluten, vezë, nënprodukte qumështi
  • Për të realizuar këtë tortë na lejoni 24 orë për përgatitjen e saj
View full details