Skip to product information
1 of 2

Rubi

Pop Art - Çokollatë

Pop Art - Çokollatë

Regular price 5,000.00 ALL
Regular price Sale price 5,000.00 ALL
Sale Sold out
Gjithë taksat e përfshira Shipping calculated at checkout.

Në këtë variant larosh, kemi kombinuar çokollatën tonë Marou me origjinë Vietnam me brumin Pop Art për një efekt të balancuar dhe jo ekstremisht çokollatoz. Nëse ju pëlqen çokollata, ky është cheesecake-u juaj. 

  • Diametri 20 cm. Shërben 8-10 pjesë
  • Alergenë: Gluten, vezë, nënprodukte qumështi
  • Për të realizuar këtë tortë na lejoni 24 orë për përgatitjen e saj
View full details