Skip to product information
1 of 2

Rubi

Pop Art - Fëstëkë dhe mjedër

Pop Art - Fëstëkë dhe mjedër

Regular price 5,500.00 ALL
Regular price Sale price 5,500.00 ALL
Sale Sold out
Gjithë taksat e përfshira Shipping calculated at checkout.

Kush tjetër çmendet për fëstëkë? Po për mjedrat dhe aromën e tyre ndjellëse?E pra, ndaj krijuam një Cheesecake plotësisht për ju. Cheesecake larosh me pralinë fëstëku e bërë vetë, mbuluar me reçel mjedre të bërë vetë.

  • Diametri 20 cm. Shërben 8-10 pjesë
  • Alergenë: Gluten, vezë, nënprodukte qumështi
  • Për të realizuar këtë tortë na lejoni 24 orë për përgatitjen e saj
View full details