Skip to product information
1 of 2

Rubi

Sunrise

Sunrise

Regular price 3,500.00 ALL
Regular price Sale price 3,500.00 ALL
Sale Sold out
Gjithë taksat e përfshira Shipping calculated at checkout.
Madhësia

Tre shtresa të buta keku me karotë, arra, erëza të zgjedhura dhe reçel kumkuati. Mbushur me krem tē lehtë djathi. 
Zbukuruar me çips panxhari dhe ananasi.

Masa S – Diametri 15 cm. Shërben 6 – 8 pjesë
Masa M – Diametri 20 cm. Shërben 12 – 14 pjesë
Masa L – Diametri 25 cm. Shërben 24 – 26 pjesë

Alergenë: Gluten, vezë, arrorë, nënprodukte qumështi
Për të realizuar këtë tortë na lejoni 24 orë për përgatitjen e saj
Torta duhet konsumuar në temperaturë ambjenti (20 grade C) ndaj ju sugjerojmë ta mbani jashtë frigoriferit për 1-2 orë përpara konsumimit. 

View full details

Sunrise

Keku me karotë është një recetë e njohur, e dashur, e nënvlerësuar dhe ndonjëherë edhe e keqinterpretuar.

Ne donim të sillnim versionin më të mirë të mundshëm të tij dhe pas shumë provash besojmë që edhe ju do ta dashuroni, ashtu si ne. 

Në kërkim të erëzave perfekte.

Ideja që një kek mund të përmbajë një përzierje shumë komplekse erëzash na shtyn të mendojmë dhe të kërkojmë gjithmonë e më tepër për versionet më të mira të tyre. Që nga xhinxheri pudër i përgatitur në laboratorin tonë Rubi Lab, e deri tek pluhuri i glikanzos apo i karafilit.