Skip to product information
1 of 1

Rubi

Rose Strawberry Lemonade

Rose Strawberry Lemonade

Një pije e freskët me Rose Lemonade Fentimans dhe purénë tonë të luleshtrydheve me një prekje lajmi.

Regular price 350.00 ALL
Regular price Sale price 350.00 ALL
Sale Sold out
Gjithë taksat e përfshira Shipping calculated at checkout.
View full details