Skip to product information
1 of 1

Rubi

Strawberry Matcha Latte

Strawberry Matcha Latte

Një pije me Matcha, qumësht të ftohtë dhe puréja jonë e luleshtrydheve. 

Edhe në versionin me qumësht Vegan (Tërshërë dhe Bajame)

Qumësht
Regular price 400.00 ALL
Regular price Sale price 400.00 ALL
Sale Sold out
Gjithë taksat e përfshira Shipping calculated at checkout.
View full details